Creëren Lang en Gelukkig

Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig  gaat over die momenten die het leven de moeite waard maken. Peter de Kuster onthult wat leidt tot deze momenten – of het de opwinding is van de kunstenaar aan de schildersezel of de wetenschapper in het lab of de start up innovator met naar de markt brengen van een geweldig idee – zodat deze kennis gebruikt kan worden om de levens van mensen gelukkiger te maken.

michelangelo-copy-1

Puttend uit duizenden interviews met creatieve professionals wereldwijd en biografieën van bijzondere mensen uit de geschiedenis, van schrijvers, kunstenaars, musici, designers tot ondernemers, dichters en dansers en meer dan twintig jaar onderzoek naar dit onderwerp, gebruikt Peter de Kuster zijn Passie Pensioneert Nooit verhaal om het creatieve proces te exploreren. Hij bediscussieert ideeën als waarom creatieve individuen vaak gezien worden als egoïstisch en arrogant en waarom de ‘gekwelde genius’ grotendeels een mythe is.

michelangelo-quotes-2

Het belangrijkste, Peter legt uit waarom creativiteit gecultiveerd dient te worden en noodzakelijk is voor een lang en gelukkig leven, als individu, als generatie, zo niet de wereld.

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Praktische Informatie

Voertaal: Nederlands

Bestel je tickets voor Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig

€47,50

wat:

Class

wanneer en waar:
  • vr 24 januari 2020 10:00 – 12:30
    Usine Café Restaurant Witte Dame Eindhoven

Inschrijving

Schrijf je in door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl