Zij Leven Lang en Gelukkig

Iedereen heeft wel eens in een flow gezeten: we voelen ons sterk, alert, verrichten moeiteloos ons werk, hebben het gevoel de situatie volledig meester te zijn en op de top van ons kunnen te presteren. Zowel ons tijdsbesef als onze problemen verdwijnen tijdelijk achter de horizon en even lijken wij buiten onszelf te staan.

Peter de Kuster bestudeert al decennia deze gelukservaring.  Wat vertellen de grote verhalenvertellers uit de geschiedenis van de mensheid over deze gelukservaring en hoe deze langdurig in jouw leven te krijgen?  Zij Leefden Lang en Gelukkig. Wat is de rol van het verhaal dat jij jezelf vertelt om in een toestand te raken waarin jij zeer geconcentreerd bent en daar intens van geniet, gepaard met een beleving die wij ‘flow’ noemen?

Deze serie van Passie Pensioneert Nooit Expedities in de voetsporen van de grote verhalenvertellers in Parijs onthult hoe deze prettige ervaring te bereiken is, door jezelf doelen te stellen en uitdagingen aan te gaan. Het is een mooie inleiding tot dit opmerkelijk thema, een reis die de reiziger kan leiden tot de werkelijke rijkdom van het bestaan.

Geluk is de uitkomst van een leven dat volledig geleefd wordt en wanneer je volledig leeft dan maak je je helemaal geen zorgen of je gelukkig bent of niet. 

Praktische Informatie

€ 47,50

wat:

Class

wanneer en waar:
  • wo 11 dec 2019 14:00 – 16:30
    Eindhoven Usine Witte Dame
  • wo 15 jan 2020 19:00 – 21:30
    Eindhoven Usine Witte Dame

Mail ons op peterdekuster@hotmail.nl en we nemen contact met jou op.

Over Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter is founder van het Passie Pensioneert Nooit,  the Heroine’s Journey & Hero’s Journey project waar wereldwijd duizenden professionals hun verhaal deelden over geld verdienen met jouw passie.  Hij schreef  50+ boeken. Peter heeft een MBA in Marketing,  MBA in Financial Economics op het TIAS en studeerde af op de universiteit van Nijmegen in Sociologie and Communicatie Wetenschappen.