Vertel Jouw Verhaal

Wil jij met jouw verhaal over jouw passie voor jouw werk deelnemen aan het “Passie Pensioneert Nooit” project? Het is deel van mijn project om verhalen te verzamelen van gepassioneerde professionals die een leven en werk hebben waar zij van houden en nooit van willen pensioneren. Mijn missie is om professionals te inspireren op elke leeftijd hun passie te volgen door het delen van de verhalen van diegenen die hen zijn voorafgegaan. Het is gratis. Het zal je wat free publicity geven naar de nu 125.000+ professionals die mijn verhalen online volgen. In een uur kun je jouw verhaal vertellen in de Passie Pensioneert Nooit questionnaire en een foto van jezelf sturen. Je kunt meer lezen over mij en het “Passie Pensioneert Nooit” project op www.passiepensioneertnooit2016.wordpress.com

Wanneer je interesse hebt om jouw verhaal te vertellen stuur mij een mailtje naar theherojourneyquestionnaires@gmail.com en ik zal jou de questionnaire sturen.

Dank je Peter