La Divina Commedia

Peter de Kuster, oprichter van Passie Pensioneert Nooit, verhalen voor de tweede helft van het leven voor mensen die zinvol en duurzaam werk later in het leven zoeken, biedt een recept voor hoe we de komende midlife crisis van Nederland kunnen transformeren in een midlife kans.

Miljoenen mensen in de vijftig, zestig en zeventig zijn op zoek naar antwoorden op de vraag “Wat is de volgende stap?” En zoeken hun weg naar een geheel nieuwe fase van leven en werk, een periode die net zo lang kan duren als midlife.

Overschakelen naar een veel langere levensduur is niet zo eenvoudig als het lijkt. In tegenstelling tot de overgang van adolescentie naar volwassenheid is het beheer van dit proces voor velen een doe-het-zelf-project.

La Divina Commedia maakt gebruik van krachtige persoonlijke verhalen en geeft niet alleen richting, maar ook een visie op wat er nodig is om miljoenen mensen te helpen hun weg te vinden in een nieuwe levenskaart.

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Praktische Info

wat:

Special event

wanneer en waar:

Inschrijving

Schrijf je in door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl