Passie Pensioneert Nooit voor Renée van Trier

The sassy Van Trier kneads new language.
It is overwhelming, it’s a lot, it’s loud and sometimes it’s not that pretty.
A contrast falsely naïve, an intelligent mixture of creativity and madness, a true manifesto for art without inhibitions.
The fearlessness to allow silence to come forth which can be frigthening.”

Wat is mijn grootste passie in mijn werk?
De innerlijke noodzaak tot het produceren van kunst

Wat is mijn idee van ultiem geluk?
Elke dag vakantie vieren en goed voor jezelf zorgen

Wat is mijn grootste angst?
Dementeren

Waar houd ik het meest van aan mijn werk?
Reizen, nieuwe omgevingen ontdekken, mooie mensen ontmoeten
 
Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap?
Soms iets teveel vlam in den pan

Wat is mijn grootste valkuil?  Teveel espresso drinken

Wanneer zou ik liegen? Hangt af van de situatie, vast wel een keer om de welbekende bestwil

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste?
Die niet meer leven: Jean Michel Basquiat, Judy Garland & Marlene Dietrich, Jean Dubuffet, Micheal Jackson
In leven: Georg Baselitz, BAST (NY), Laurie Anderson, Beatriz Ferreyra, David Lynch, Felix Kubin, Peter Fengler

Waar houd ik het minst van aan mijn werk?
De welbekende verplichte aangiftes und opgaves ala Belastingdienst, ‘leuker kenne ze het echt niet maken en opdrachtgevers die je willen boeken in ruil voor een lekker warm hapje eten en gratis bier

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk?
In 2012, mijn eerste invite voor een performance tijdens het fantastische LES URBAINES te Lausanne, in Zwitserland

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij?
So True

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen?
Blijf vertrouwen hebben op mijn intuïtie en gevoel en niet bang zijn om fouten te maken

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Tournee Solo Performance “ALL CAN BE SOFTER”

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? 
Ooit zal ik me ergens in het zuiden van Europa vestigen, ik houd van de Zuid-Europese levensstijl waar leven en werk in elkaar opgaan. Het creëren van een rustplek, een warm exotisch interieur dat ik vooral ken van boeken. Een retraite-oord met katten voor mensen om tot rust te komen, of een katten-hotel. Of Zwitserland in de frisse lucht en weidse blik!

Wat is mijn meest waardevolle bezitting?
My Body Is My Temple * Take Care Of The Self

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Kwetsbaarheid, Humor en Zachte Punk

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Kringloop zaak bij me om de hoek Goedkoop & Zo, een wandeling op de heide, katten aaien in het asiel

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad?
Lunchroom NOOK, een lekker riekende volwaardige espresso met een Sharp Sharp zoetigheid ernaast

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? ‘Essentialism, The Disciplined Pursuit of Less’ van Greg McKeown & ‘Zen den kunst van het verliefd worden’ van Brenda Shoshanna

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Brenda Shoshanna, Austin Kleon, Sun van Meijel

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag?
Dubtechno of Melodic Deep House livesetjes

Wie is mijn held of heldin in fictie?
Alice in Wonderland ◕‿◕

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mensen die hun kwetsbaarheid durven te laten zien

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? 

A Strange Love Affair With Ego’ van Ester Gould

Finity Calling van Jasper Kuipers

Megan’ van Mikako Ichikawa

Lucky van John Caroll Lynch 

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij?
Grote dankbaarheid, erin geloven dat dromen waar kunnen worden gemaakt, blijven manifesteren en vertrouwen hebben

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk?
The Main Role

Met wie zou ik in 2018 graag willen werken? Laten we dit naar 2019 schuiven. Graag met de prachtige performer Alexandra Tveit een duet. Kwetsbare siliconen monsters maken voor mijn aankomende performances in samenwerking met kunstenaar Laira Magunuco.  Mooie soundtracks kristalliseren voor mijn aankomende performances in samenwerking met Jeroen Bax aka EXM. Performen op het Montreux Jazz Festival, Bad Bonn Kilbi & Cinema City Club.

Naar welk project, in 2018, kijk ik uit?¸¸.•*¨*•♫♪ PUKKELPPOP! Zin in! Note down 18 augustus* 
Wie weet bump ik nog into onze Ronnie Flex of Roisin Murphy

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2018
Laurie Anderson, Bast (NY), Oona Doherty, Tori Wrånes, Beatriz Ferreyra, Ryuichi Sakamoto, Brian Eno, David Lynch

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2018?
Pukkelpop België – Stedelijk Museum Breda – Theatre St. Gervais in Geneve, Zwitserland – Theatre Schlachthaus in Bern, Zwitserland

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
Lilia Scheerder

Hoe kun jij contact met mij opnemen?
www.reneevantrier.nl
www.soundcloud.com/vantrier
www.pattymorgan.net/RenauyStacy www.youtube.com/user/RENEEVANTRIER/videos

Dit is een bericht van de oprichter van Passie Pensioneert Nooit –  Peter de Kuster 

Wat is Jouw Verhaal?

Ga samen met Peter de Kuster in een ontdekkingsreis in een mooie boekhandel in één van de steden Maastricht, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg of Nijmegen. Een reis langs geweldige romans van heden en verleden waarin jij het verhaal gaat verkennen dat jij jezelf vertelt over jezelf en hoe je een leven en werk creëert waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren. Samen exploreren wij de manier waarop wij verhalen vertellen over onszelf tegen onszelf over ondernemen, zelf promotie,  tijd management,  geld, familie, geluk, betekenis – en, het meest belangrijke, de manier waarop wij deze verhalen veranderen om ons zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

08-Mike-Stilkey-Books-used-as-Canvasses-for-Paintings-www-designstack-co

 

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf verhalen – van succes of falen, van macht of slacht offer dom; verhalen die een uur duren, of een dag, of een heel leven. We hebben verhalen over onszelf, onze onderneming, ons werk, onze klanten, ons geld, onze tijd, onze zelf – promotie, onze familie en relaties, onze gezondheid; over ouder worden, over van betekenis zijn, over wat wij willen en waar we toe in staat zijn om te bereiken. Toch, hoewel onze verhalen diepgaand beïnvloeden hoe anderen ons zien en wij onszelf zien, herkennen weinigen onder ons zelfs dat wij verhalen vertellen, of wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen  — en op zijn beurt, ons lot kunnen transformeren.

Onszelf verhalen vertellen biedt structuur en richting wanneer we door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren, en helpen ons onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen geven betekenis aan chaos; zij organiseren onze vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn disfunctioneel, vragen erom herschreven te worden. Ten eerste stellen wij jou de vraag: “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?” Peter toont je daarna hoe jij nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creëert die jou tot actie inspireren, en jou brengen waar je wilt gaan zowel in jouw onderneming als in jouw persoonlijke leven.

Gedurende decennia heeft Peter de Kuster de macht van jouw verhaal onderzocht om passie en performance te verhogen. Duizenden individuen wereldwijd hebben gekeken of geparticipeerd aan onze verhalen.

Onze capaciteit om verhalen te vertellen is een van onze meest diepgaande gaven. Peter’s benadering om diep engagerende verhalen te creëren geeft jou de middelen om de kracht van story-telling in te zetten en voor altijd jouw creatieve leven en onderneming te veranderen.

Wat kan ik verwachten?

Hier is een outline van het ‘Wat is jouw Verhaal?’ programma. 

VOORBEREIDING: OUDE VERHALEN

 • Wat is jouw Verhaal?
 • Probeer jij wel een Verhaal te Vertellen?
 • Oude Verhalen  (verhalen over jezelf, jouw creatieve werk, jouw klanten, jouw geld, jouw zelf promotie, jouw geluk, jouw gezondheid)
 • Vertel jouw huidige Verhaal
 • Is dit Echt Jouw Verhaal?

DE REIS:  JOUW NIEUWE VERHAAL

 • De Queeste in jouw Verhaal. De Missie in jouw Leven en Werk.
 • De woorden op jouw grafsteen
 • Jouw ultieme queeste, luidkeels
 • De Twaalf Archetypische Queestes
 • Het Ene Geweldige Verhaal
 • Een Queeste is Altijd Onvergetelijk
 • De Quest in Quest-ion
 • De Rode Draad Spannen
 • Valse Queeste, Tragisch Einde
 • De Drie Regels van Story Telling
 • Schrijf Jouw Nieuwe Verhaal

DE TERUGKEER:  VERHAAL IN ACTIE OMZETTEN

 • Jouw Verhaal in Actie Omzetten
 • Het Story Effect
 • Story Rituelen
 • Story Boarding van jouw verhaal
 • Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig

De Reisgids

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Praktische Informatie

Waar?   Wat is jouw Verhaal Coaching wordt aangeboden in Amsterdam, Antwerpen, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Breda, Brussel, Leuven, Tilburg en Maastricht.

Voertaal: Nederlands

Wanneer:  Je kunt voor sessies van twee uur reserveren

Prijs:  € 295 exclusief BTW per sessie

Reserveer door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel naar 06 33661772

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s