Passie Pensioneert Nooit voor Nikenia Martis

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Mijn grootste passie in mijn werk is het overbrengen van mijn verhaal en liedjes tijdens ’t zingen. Het mooiste vind ik liedjes delen met anderen waarbij dit herkenbaar is.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Zingen is voor mij ultiem geluk. Mensen die dit waarderen is zo fijn. Als ik dit full time mag doen ben ik de gelukkigste persoon op aarde.

Wat is mijn grootste angst? Op dit moment heb ik geen angst voor mijn liefde voor muziek. Ik wil er echt voor gaan en probeer zo positief mogelijk te denken. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan maar van fouten leer je en doorgaan is voor mij erg belangrijk.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Dat ik mag genieten van ’t zingen is geweldig, maar dat mensen waarderen wat jij doet, jou steunen, naar je komen luisteren en genieten van jouw stem is fantastisch!

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Soms heb ik nog moeite met het uiten over hoe ik mij voel en dit mee te geven aan mensen. Het zou mij en de mensen juist helpen als dit herkenbaar is voor hen en het dan ook juist fijn kan zijn als je je helemaal open stelt voor jou publiek

Wanneer zou ik liegen? Als ik ergens niet tegen kan is het liegen.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Maan je ziet haar elke dag op het podium en constant is deze meid aan en een show aan het geven, Vajen van den Bosch zij is erg veelzijdig, zij kan zingen, acteren dansen en wie weet wat ze nog meer kan. Het is een echte musical ster maar pop liedjes en andere genres zingt zij ook geweldig. Tina Turner een echte powervrouw, heerlijke muziek waar je je lekker bij kunt uitleven.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Lastig.. Ik vind eerlijk gezegd alles wel fijn en leuk aan mijn werk. Natuurlijk zou ik kunnen zeggen dat het lastig is om verder te komen in de muziekwereld en dat je natuurlijk zoveel mogelijk je gezicht wil laten zien om full time te kunnen zingen. maar juist die uitdaging en daar naartoe werken hoort erbij en is juist heerlijk plus je leert er ontzettend veel van en hebt ’t zeker nodig!

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Meerdere keren ervaren en eigenlijk als ik mag zingen voel ik mij gelukkig. Mijn eigen show geven in Theater de Lievekamp te Oss 2 avonden uitverkocht, waarbij ik alles zelf in elkaar heb mogen zetten, mensen een kaartje kopen om naar jou show te komen kijken was fantastisch. Ik was ontzettend zenuwachtig natuurlijk, maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat ik toen erg gelukkig was met mijn werk en daar nu vol trots naar mag terugkijken.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Voor mij is dit helemaal waar en vind ik dit een prachtige zin. ik zal mijn leven lang met muziek bezig blijven. Dit is mijn passie en ik wil hier de volle 100 procent voor gaan. Hier geniet ik het meest van dus waarom zou je niet iets blijven doen wat jou gelukkig maakt!

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Niets, ik hou van mezelf en dat is wederzijds

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Dat ik al ontzettend veel heb gedaan in de muziek en voor mijn leeftijd al met veel bekende artiesten heb mogen samenwerken

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Nederland en uitbreiden in ’t buitenland zo af en toe.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn keeltje, oren, enz. als ik maar mag en kan blijven zingen

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Ik ben een meisje die erg veelzijdig is in de muziek en dat zegt ook gelijk veel over wie ik ben. Ik ben een gevoelig meisje die zich veel kan aantrekken maar tegelijkertijd ook een sterke vrouw die altijd maar door en door gaat en van uitdagingen houdt en niet opgeeft. Als ik mijn muziek genre dan ook mag beschrijven houd ik van prachtige ballads en rustige liedjes maar ook van die power liedjes als nummers van Tina Turner.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Een vaste plek durf ik niet zo te zeggen, maar als ik muziek hoor of zie of ik ben bij een voorstelling noem maar op ga ik altijd weer met trots naar huis van dit is mijn passie en motiveert mij dit steeds weer. Ik maak muziek elke dag mee dus word ook elke dag gemotiveerd om te zingen en te beseffen hoe fijn zingen nou is.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? In mijn stad bij Hoofdstuk 2 te Oss, Mijn liefde voor carpaccio is bijna net groot als het zingen van liedjes. De carpaccio salade daar is niet normaal goed. Heerlijk!

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn moeder, mijn familie & vrienden! Mijn steun en toeverlaat, zij steunen mij door en door in de muziek. Zij geloven in mij en dat geeft z’n fijn gevoel. Mijn moeder is mijn grootste heldin!

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Ontzettend veel maar zal er een aantal van benoemen: The blind site, falling in love, the choice, the shack, someone great, rock my heart, the wave, i’m in love with a church girl, secret obsession, the best of me, walk ride rodeo

Met wie zou ik graag willen werken? Met mensen die in de muziekwereld veel voor mij zouden kunnen betekenen om nog meer te leren en te groeien

Naar welk project kijk ik uit? Weer heel veel mooie projecten waar ik naar uitkijk, volle 100 procent voor gaan en weer genieten van alles wat ik mag gaan doen.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten? Ruben Annink, na de beste zangers volg ik hem en zijn prachtige liedjes. Wat een stem en een verhaal heeft deze jongen. Hij raakt je en omdat ik dus vertel in mijn verhaal dat ik mij juist meer mag open stellen voor publiek en hij dit super goed kan en in zijn liedjes verwerkt zou ik hem eens willen ontmoeten. Ook meer producers en tekstschrijvers.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten?
Instagram pagina: https://www.instagram.com/nikeniamusic/
Facebook pagina: https://www.facebook.com/Likenikeniamusic/

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Mauricio Leijser

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s